Byggefirmarer i Karise

Annonse:
I byen Karise, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 21 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Karise, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Karise.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Karise, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Karise.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Karise nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Karise

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Karise, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Ln Byg Karise ApS
Smerupvej 13
4653 Karise


Entreprenør Bareld Van Der Scheer
Møllehusvej 4
4653 Karise


Olsen Byg
Rosengården 8
4653 Karise


TMC Byg
Køgevej 33
4653 Karise


Green Byg
Dalbyvej 20
4653 Karise


Frellsen ApS
Elverhøjvej 25
4653 Karise


Hvidsten Skov&Multiservice
Ådalsvej 11
4653 Karise


JM Montage
Søndergade 27
4653 Karise


MN-Byg
Møllehusvej 26
4653 Karise


Olsen Service
Bredgade 44
4653 Karise


Martin Entreprise
Præstemarksvej 18
4653 Karise


F. L. Entreprenørservice
Spjellerupvej 13
4653 Karise


Dish Building Panteren ApS
Juellingevej 18
4653 Karise


Entreprenør Troels Meyhoff - Autoriseret Kloakmester
Æblegården 2
4653 Karise


Brolægger Dick Foxmar
Fasanvej 16
4653 Karise


Custium Swimming ApS
Juellingevej 18
4653 Karise


H.J.R. Engineering ApS
Søndergade 29
4653 Karise


Rådg Ingeniør & Konstruktionsfirma Henrik Rysgaard
Søndergade 29
4653 Karise


Jens Rasmussen ApS
Drosselvej 41
4653 Karise


Ka Huset ApS
Alslevvej 16
4653 Karise


Hans Kristian Juul Madsen
Valbyvej 2
4653 Karise

Annonse:

Rutevejledning til Karise

Karise er en gammel stationsby på Sydsjælland og hovedbyen i Karise Sogn i Faxe Kommune mellem Hårlev og Faxe. Indtil kommunalreformen i 1972 havde Karise sin egen kommune, men blev først sammenlagt med Fakse Kommune, som ved kommunalreformen i 2007 blev til Faxe Kommune.

Areal:
Befolkning: 2187, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Karise

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Karise varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Karise og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Karise.

Her finder du mere information om byen Karise.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Karise der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.