Byggefirmarer i Kongerslev

Annonse:
I byen Kongerslev, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 15 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Kongerslev, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Nordjylland, helst i nærheden af Kongerslev.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Kongerslev, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Kongerslev.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Kongerslev nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Kongerslev

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Kongerslev, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Carl Nielsen Facadepuds ApS
Kongensgade 43
9293 Kongerslev


Svendsen Kongerslev ApS
Syrenvej 6
9293 Kongerslev


Gårdejer Jørn Mikkelsen
Randrupvej 4
9293 Kongerslev


Overgaard Jensen Byg ApS
Monshøjvej 6
9293 Kongerslev


Olsen Kloak Og Anlæg
Skibstedvej 44
9293 Kongerslev


Uhre & Nybæk ApS
N.P. Gravesensvej 8
9293 Kongerslev


Lp Dræn og Kloak ApS
Skibstedvej 10
9293 Kongerslev


Skovkrogen Ejendomme ApS
Skovkrogen 22
9293 Kongerslev


Ramberg Vestergaardsvej ApS
Vestergaardsvej 1
9293 Kongerslev


Hf Byg og Montage ApS
Slotsgårdsvej 4
9293 Kongerslev


Pawel Kristensen ApS
Sigsgaardvej 21
9293 Kongerslev


Brandlukning.dk ApS
Danmarksgade 4
9293 Kongerslev


Dansk Facility Byg ApS
Slotsgårdsvej 4
9293 Kongerslev


Overgaard Jensen Holding ApS
Monshøjvej 6
9293 Kongerslev


K Thomsen
Magnoliehaven 13
9293 Kongerslev

Annonse:

Rutevejledning til Kongerslev

Kongerslev er en by i Himmerland med 1.368 indbyggere, beliggende 2 km syd for landsbyen Nørre Kongerslev, 23 km nord for Hadsund og 27 km sydøst for Aalborg. Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune.

Areal:
Befolkning: 1368, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Kongerslev

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Kongerslev varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Kongerslev og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Kongerslev.

Her finder du mere information om byen Kongerslev.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Kongerslev der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Nordjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.