Byggefirmarer i Lemvig

Annonse:
I byen Lemvig, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 15 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Lemvig, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Lemvig.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Lemvig, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Lemvig.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Lemvig nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Lemvig

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Lemvig, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Tørring Tømrerforretning
Dalagervej 1
7620 Lemvig


Lemvig Byg v/ Mads Piil
Heldumvej 3
7620 Lemvig


B.S. Byg
Hvidstenhedevej 10
7620 Lemvig


Entreprenørfirmaet Vejlby & Ottesen ApS
Heldum Gamle Skole 11
7620 Lemvig


VG Entreprenør A/S
Rugmarken 8
7620 Lemvig


Nørgaards Fliser ApS
Sønderbyvej 27
7620 Lemvig


RMP Byg & Design
Ringvej 39
7620 Lemvig


Skovgaard Byg ApS
Kirkebyvej 1
7620 Lemvig


Byggefirmaet Michael Andersen
Kjeldbjergvej 34
7620 Lemvig


Entreprenør Arne Jensen
Gjelleroddevej 43
7620 Lemvig


Henning Birch Consulting
Sodborgvej 1
7620 Lemvig


L. Søbjerg
Lemvigvej 7
7620 Lemvig


Karl H H Andersen Hus og Have
Øster Nørbyvej 24
7620 Lemvig


Qbe-Tech IVS
Stamphøjvej 27
7620 Lemvig


Mrm Byg ApS
Storegade 1
7620 Lemvig

Annonse:

Rutevejledning til Lemvig

Lemvig er en by i det nordlige Vestjylland med 6.929 indbyggere, beliggende 23 km sydøst for Thyborøn, 24 km vest for Struer og 34 km nordvest for Holstebro. Lemvig er hovedby i Lemvig Kommune, der ligger i det nordvestlige hjørne af Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 6929, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Lemvig

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Lemvig varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Lemvig og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Lemvig.

Her finder du mere information om byen Lemvig.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Lemvig der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.