Byggefirmarer i Horslunde

Annonse:
I byen Horslunde, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 5 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Horslunde, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Horslunde.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Horslunde, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Horslunde.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Horslunde nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Horslunde

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Horslunde, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Larsen Byg
Pindshulevej 31
4913 Horslunde


Ap Enterprise
Hovedgaden 25
4913 Horslunde


Dl Mandskab
Nakskovvej 81
4913 Horslunde


J. K. Lauritsen International ApS
Madevejen 25
4913 Horslunde


Sydhavsøernes Byg & Anlæg IVS
Hans Fugls Vej 33
4913 Horslunde

Annonse:

Rutevejledning til Horslunde

Horslunde er en by på det nordvestlige Lolland, beliggende 29 km nordvest for Maribo og 11 km nordøst for Nakskov. Byen hører til Lolland Kommune og ligger i Region Sjælland. Horslunde hører til Horslunde Sogn. Horslunde Kirke ligger i byen, og i sognet findes desuden Nøbbet Kirke 5 km mod nordøst.

Areal:
Befolkning: 652, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Horslunde

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Horslunde varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Horslunde og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Horslunde.

Her finder du mere information om byen Horslunde.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Horslunde der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.