Byggefirmarer i Taastrup

Annonse:
I byen Taastrup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 7 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Taastrup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Taastrup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Taastrup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Taastrup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Taastrup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Taastrup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Taastrup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Lind & Risør A/S
Erik Husfeldts Vej 9
2630 Taastrup


A.K. Byg Aps
Pile Alle 27
2630 Taastrup


Bygmestrene Roskilde ApS
Bondehøjvej 8
2630 Taastrup


Dupont Byg ApS
Valby Sidegade 6
2630 Taastrup


Byberg Byg ApS
Mårkærvej 13 F
2630 Taastrup


Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup


EK Entreprise A/S
Kuldyssen 8
2630 Taastrup

Annonse:

Rutevejledning til Taastrup

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en satellitby til København, beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup. Byen har 33.971 indbyggere og ligger i Høje-Taastrup Kommune under Region Hovedstaden.

Areal:
Befolkning: 33971, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Taastrup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Taastrup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Taastrup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Taastrup.

Her finder du mere information om byen Taastrup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Taastrup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.