Byggefirmarer i Klemensker

Annonse:
I byen Klemensker, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 3 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Klemensker, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Klemensker.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Klemensker, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Klemensker.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Klemensker nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Klemensker

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Klemensker, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Kelds Byggeforretning
Industrivej 3
3782 Klemensker


IH Grave og landbrugsservice
Nordre Lyngvej 12
3782 Klemensker


Carsten Kofoed
Kuregårdsvej 12 - 14
3782 Klemensker

Annonse:

Rutevejledning til Klemensker

Klemensker er en by på det nordlige Bornholm med 605 indbyggere, beliggende ved et vejknudepunkt 13 km NØ for Rønne, 7 km Ø for Hasle og 12 km S for Allinge.

Areal:
Befolkning: 605, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Klemensker

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Klemensker varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Klemensker og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Klemensker.

Her finder du mere information om byen Klemensker.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Klemensker der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.