Byggefirmaer ­ Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte

Annonse:
Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S er en byggevirksomhed i Holte, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Holte, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Hovedstaden for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Holte er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Holte anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Hovedstaden.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte.

Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S
Kongevejen 430
2840 Holte
45 41 33 11

Annonse:

Rutevejledning og kort til Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte

For at finde vejen til Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S i Holte


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.