Byggefirmarer i Stenstrup

Annonse:
I byen Stenstrup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 10 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Stenstrup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Stenstrup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Stenstrup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Stenstrup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Stenstrup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Stenstrup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Stenstrup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Sydfyns Maskincentral v/Henrik Hvillum
Kirkevej 29
5771 Stenstrup


Jens Ravnholt Entreprise ApS
Smedegårdsvej 9
5771 Stenstrup


Anlægsgartner & Entreprenør Jens Ravnholt ApS
Smedegårdsvej 9
5771 Stenstrup


Jens Andersen
Stenbankevej 13
5771 Stenstrup


P. Øbro Villa & Bygningsservice v/Per Øbro Hansen
Assensvej 10
5771 Stenstrup


Klaus Bro Byg & Tæk
Løgeskov 39
5771 Stenstrup


Green byg & montage
Kirkeby Sand 33 A
5771 Stenstrup


Aavang
Hovedvejen 23
5771 Stenstrup


Feldingbjerg Group Aps
Smedegårdsvej 7
5771 Stenstrup


Tømrergården Svendborg ApS
Højbjergvej 1
5771 Stenstrup

Annonse:

Rutevejledning til Stenstrup

Stenstrup er en mindre by i Nordsjælland med 1.144 indbyggere i byområdet. Stenstrup er beliggende i Hornbæk Sogn nær Øresund to kilometer øst for Hornbæk, seks kilometer vest for Hellebæk og 11 kilometer nordvest for Helsingør.

Areal:
Befolkning: 1144, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Stenstrup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Stenstrup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Stenstrup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Stenstrup.

Her finder du mere information om byen Stenstrup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Stenstrup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.