Byggefirmarer i Regstrup

Annonse:
I byen Regstrup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 18 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Regstrup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Regstrup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Regstrup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Regstrup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Regstrup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Regstrup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Regstrup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Saabyg ApS
Virkelyst 6
4420 Regstrup


K. S. Byg
Holbækvej 132
4420 Regstrup


MSA - Byg ApS
Møsten 23
4420 Regstrup


Skovvejens Entreprenørservice
Skovvejen 3
4420 Regstrup


Fleks-Ing I/S
Cikorievej 8
4420 Regstrup


Luma Belægning I/S
Sdr Jernløsevej 73
4420 Regstrup


B.M.H. Enterprice Holbæk ApS
Virkelyst 27
4420 Regstrup


TLE
Knabstrupvej 26
4420 Regstrup


Kims Multiservice
Nørupvej 22
4420 Regstrup


Am Byg / Andrzej Bienczycki
Knabstrupvej 10
4420 Regstrup


M.E.D. Gitto ApS
Virkelyst 3
4420 Regstrup


RL Gulvslibning
Skovgårdsvej 22
4420 Regstrup


Byg & Design ApS
Overdrevsvej 21
4420 Regstrup


Skanvel ApS
Søstrupvej 78
4420 Regstrup


Claus Mejnertsen
Nørupvej 26
4420 Regstrup


Srg af 2009 ApS
Skovgårdsvej 14
4420 Regstrup


F B Entreprise
Hesselvad 7
4420 Regstrup


JG Rasmussen
Borupvej 21
4420 Regstrup

Annonse:

Rutevejledning til Regstrup

Regstrup er en lille stationsby på Nordvestsjælland, beliggende i Nørre Jernløse Sogn. Byen ligger i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. Regstrup er station på Nordvestbanen og passeres af Skovvejen.

Areal:
Befolkning: 2094, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Regstrup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Regstrup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Regstrup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Regstrup.

Her finder du mere information om byen Regstrup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Regstrup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.