Byggefirmarer i Mern

Annonse:
I byen Mern, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 6 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Mern, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Mern.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Mern, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Mern.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Mern nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Mern

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Mern, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Michal Semklo Bygning Teknik
Sandevej 6
4735 Mern


Damgaard Entreprise ApS
Kindvigvej 18 B
4735 Mern


Ifs Byg, Renovering Og Belægning
Banevej 7
4735 Mern


Hl Ejendomsservice
Gl Engvej 9
4735 Mern


Per Øhlenschlæger
Røstofte Mark 11
4735 Mern


Ole Jørgensen anlæg & Brolæggerfirma
Ørslevvej 241
4735 Mern

Annonse:

Rutevejledning til Mern

Mern er en by på Sydsjælland, beliggende 9 km syd for Præstø, 20 km nordvest for Stege og 11 km nordøst for Vordingborg. Byen ligger i Vordingborg Kommune og hører til Region Sjælland. Mern hørte indtil 1970 til Bårse Herred i Præstø Amt og 1970-2006 til Storstrøms Amt. Mern ligger i Mern Sogn, og Mern Kirke ligger i byen.

Areal:
Befolkning: 1041, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Mern

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Mern varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Mern og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Mern.

Her finder du mere information om byen Mern.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Mern der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.