Byggefirmarer i Holeby

Annonse:
I byen Holeby, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 5 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Holeby, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Holeby.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Holeby, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Holeby.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Holeby nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Holeby

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Holeby, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

KF Entreprise
Møllevej 38
4960 Holeby


Am Entreprise
Flensbjerg 5
4960 Holeby


Handyman Hus & Have
Hillestolpevej 36
4960 Holeby


A-M ApS
Flensbjerg 5
4960 Holeby


Lundskov Resources
Ryttervej 10
4960 Holeby

Annonse:

Rutevejledning til Holeby

Holeby er en lille by på Lolland, beliggende i Holeby Sogn ca. 9 kilometer syd for Maribo og ca. 6 kilometer nord-østligt for Rødby. Byen er en del af Lolland Kommune og Region Sjælland. I Holebys byvåben indgår to roer og én pelikan.

Areal:
Befolkning: 1445, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Holeby

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Holeby varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Holeby og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Holeby.

Her finder du mere information om byen Holeby.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Holeby der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.