Byggefirmarer i Borup

Annonse:
I byen Borup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 17 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Borup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Borup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Borup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Borup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Borup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Borup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Borup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

C. H. Byg A/S
Bækgårdsvej 66
4140 Borup


Arnishøj Multiservice
Borupvej 55
4140 Borup


RA Entreprise A/S
Stubberupvej 6
4140 Borup


Entreprenør Jens Olsen ApS
Lille Dalbyvej 2 A
4140 Borup


Steen Madsen
Bækgårdsvej 78 A
4140 Borup


Vesters Byg/Montering
Kymervej 25
4140 Borup


Catobyg ApS
Humleorevej 36
4140 Borup


MKC Byg
Almsvej 1
4140 Borup


ABC Lækagesporing ApS
Tornbjergvej 6
4140 Borup


NLN Entreprenørforretning
Kulerupvej 34
4140 Borup


Grecato ApS
Humleorevej 36
4140 Borup


Havbyrd Bobcat
Lille Dalbyvej 10 B
4140 Borup


Lindgren Stilladser IVS
Ullehøj 51
4140 Borup


Jens Olsen
Lille Dalbyvej 2 A
4140 Borup


montero.DK
Hovedgaden 1
4140 Borup


Fugemanden Baslas
Buen 24
4140 Borup


Lis-Com ApS
Stubberupvej 15
4140 Borup

Annonse:

Rutevejledning til Borup

Borup er en stationsby på Østsjælland, beliggende i sognene Borup og Nørre Dalby. Byen ligger i Køge Kommune og tilhører Region Sjælland. I udkanten af centrum findes Borup Station. Byen er dog mest kendt for at være hjemsted for virksomheden Borup Kemi og for opførelsen af Orthon-bevægelsens dommedagsbunker i 1967.

Areal:
Befolkning: 4.608, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Borup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Borup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Borup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Borup.

Her finder du mere information om byen Borup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Borup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.