Byggefirmarer i Kolind

Annonse:
I byen Kolind, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 8 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Kolind, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Kolind.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Kolind, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Kolind.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Kolind nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Kolind

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Kolind, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Lr-Innovation
Dæmningen 26
8560 Kolind


Fb Huse ApS
Skarresøvej 6
8560 Kolind


BirkS Service v/Jan Birk
Vagtelvej 33
8560 Kolind


Preben Kristensen
Vagtelvej 4
8560 Kolind


Ole Bager
Hallendrupvej 40
8560 Kolind


Troels Brok Mogensen
Maarupvej 40
8560 Kolind


Knudsminde Kloak IVS
Horstvedvej 9
8560 Kolind


Kolind Entreprenørforretning ApS
Skarresøvej 6
8560 Kolind

Annonse:

Rutevejledning til Kolind

Kolind er en by på Djursland med 1.879 indbyggere, beliggende i Kolind Sogn. Byen ligger i Syddjurs Kommune og hører til Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 1879, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Kolind

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Kolind varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Kolind og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Kolind.

Her finder du mere information om byen Kolind.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Kolind der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.