Byggefirmarer i Knebel

Annonse:
I byen Knebel, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 19 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Knebel, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Knebel.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Knebel, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Knebel.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Knebel nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Knebel

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Knebel, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Peter Hvid Laursen
Smedehalden 4
8420 Knebel


Mols 2tal Byg
Gyden 7 B
8420 Knebel


Mylund Byg
Kildevej 28
8420 Knebel


Byg-Gaarden
Vråvej 9
8420 Knebel


Jp Tillerup Byg ApS
Stilbjergvej 35
8420 Knebel


Kalø Entreprenørforretning
Skødshovedvej 11
8420 Knebel


Mols Entreprenørfirma ApS
Nyholmvej 24
8420 Knebel


Smeden Mogens Vognsen
Gl. Byvej 4
8420 Knebel


Korskjær Entreprenørforretning
Tothøjvej 20
8420 Knebel


Jacob Thuesen Kristensen
Smedehalden 14
8420 Knebel


Henning Møller Nielsen
Bygaden 8
8420 Knebel


Heycon ApS
Bytoften 2
8420 Knebel


Børge D. Greve
Esby Bygade 9 A
8420 Knebel


DV Teknik
Esby Bygade 13
8420 Knebel


Knebel Service
Knebel Bygade 16
8420 Knebel


Pers Bobcat
Ø. Bakkevej 12
8420 Knebel


JHK Montage ApS
Havagervej 17
8420 Knebel


ConPro Concrete Projects ApS
Holmbjergvej 39
8420 Knebel


Hav og Kyst Consult
Dybdalvej 26
8420 Knebel

Annonse:

Rutevejledning til Knebel

Knebel er en lille by på Djursland med 581 indbyggere, beliggende på den vestlige side af halvøen Mols ved Knebel Vig under Knebel Sogn.

Areal:
Befolkning: 581, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Knebel

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Knebel varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Knebel og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Knebel.

Her finder du mere information om byen Knebel.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Knebel der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.