Byggefirmarer i Bording

Annonse:
I byen Bording, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 8 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Bording, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Bording.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Bording, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Bording.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Bording nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Bording

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Bording, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Kajs Brolægning
Bodholt Bakke 5
7441 Bording


Brunbjerg Byg ApS
Brunbjergvej 5
7441 Bording


Haugaard Entreprenør Service
Bordingvej 30
7441 Bording


Teak Tub ApS
Fabriksvej 2
7441 Bording


Strømgaards Fugeservice
Kærmindevej 14
7441 Bording


Profi.nu ApS
Ruskærvej 18
7441 Bording


TipTop Algeservice
Sønderborgvej 148
7441 Bording


BM Entreprenør
Agerskovvej 6
7441 Bording

Annonse:

Rutevejledning til Bording

Bording er en by i Midtjylland med 2.352 indbyggere, beliggende i Bording Sogn. Byen ligger i Ikast-Brande Kommune og hører til Region Midtjylland.

Areal:
Befolkning: 2352, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Bording

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Bording varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Bording og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Bording.

Her finder du mere information om byen Bording.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Bording der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.