Byggefirmarer i Kastrup

Annonse:
I byen Kastrup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 19 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Kastrup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Kastrup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Kastrup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Kastrup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Kastrup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Kastrup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Kastrup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

K. N. Byg A/S
Magle Alle 11
2770 Kastrup


J. A. Mortensen Inventar & Bygning A/S
Kirstinehøj 9
2770 Kastrup


BMT Byg A/S
Kirstinehøj 53
2770 Kastrup


PK multiservice
Ladegårdsvej 6
2770 Kastrup


Brolægning og Entreprenør Jim Marschall
Avnbøl Alle 14
2770 Kastrup


Unik & Co. ApS
Oberst Kochs Alle 21
2770 Kastrup


ES Fuge ApS
Gartnertoften 35
2770 Kastrup


EN Stillads & Hejs A/S
Glamsbjergvej 20 A
2770 Kastrup


Stercon
Vinkelhuse 5, 1. tv.
2770 Kastrup


Murerfirmaet Marker ApS
Præstefælledvej 63
2770 Kastrup


LLBYG
Vosborgvej 26
2770 Kastrup


HM Byg
Timringvej 5
2770 Kastrup


LR-Byg & Service
Kirstinehøj 18
2770 Kastrup


Jke Byg ApS
Kirstinehøj 58 A
2770 Kastrup


Bbj Tag Og Byg
Hyben Alle 62
2770 Kastrup


Janum Byg
Ved Stationen 38, st.
2770 Kastrup


Øens Byg IVS
Kirstinehøj 69
2770 Kastrup


At-Byg
Sirgræsvej 44, st. tv.
2770 Kastrup


C. Paysen Byg
Oliefabriksvej 201
2770 Kastrup

Annonse:

Rutevejledning til Kastrup

Kastrup er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Tårnby Kommune på Amager. Kommunen har 42.860 indbyggere.

Areal:
Befolkning: 42860, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Kastrup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Kastrup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Kastrup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Kastrup.

Her finder du mere information om byen Kastrup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Kastrup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.