Byggefirmarer i Holte

Annonse:
I byen Holte, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 16 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Holte, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Holte.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Holte, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Holte.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Holte nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Holte

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Holte, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

4B Byggemontering A/S
Skovlytoften 3
2840 Holte


He Bygningsservice ApS
Mothsvej 16 B
2840 Holte


Mt-Probyg ApS
Østre Paradisvej 4, 1. th.
2840 Holte


Kai Andersen A/S
Skovlytoften 19
2840 Holte


Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S
Kongevejen 430
2840 Holte


Nikander-Byg
Søllerødgårdsvej 13 A
2840 Holte


Wildbyg
Attemosevej 3
2840 Holte


Tribyg ApS
Skovlytoften 4, 1. tv.
2840 Holte


DG Byg og Have
Rønnebærvej 10
2840 Holte


Nordenbyg IVS
Kongevejen 345 A
2840 Holte


Holte Byggeservice
Kongevejen 405 A
2840 Holte


Nordens Byg
Rudersdalsvej 106, st. tv.
2840 Holte


Civilingeniør Ph.D. Carsten Rode
Søllerød Park 8, st. , 2.
2840 Holte


Kasperek - Innovation Consulting ApS
Paradisvænget 3 A
2840 Holte


Wtcc III P/S
Vejledal 16
2840 Holte


Tvillinge Huse ApS
Norddalsvej 1
2840 Holte

Annonse:

Rutevejledning til Holte

Holte er den nordligste bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Rudersdal Kommune i Nordsjælland. Bydelen Holte-Nærum har 19.793 indbyggere. Holte alene har 6.373. Byen huser bl.a. rådhus, Holte Station, hvor S-togslinjerne A og E stopper og Holte Havn ud til Vejlesø

Areal:
Befolkning: 6373, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Holte

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Holte varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Holte og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Holte.

Her finder du mere information om byen Holte.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Holte der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.