Byggefirmarer i Hasle

Annonse:
I byen Hasle, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 5 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Hasle, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Hasle.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Hasle, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Hasle.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Hasle nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Hasle

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Hasle, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

PH BYG A/S
Bymarken 9
3790 Hasle


Luckybyg V.Mads Jacobi
Kirkevej 11
3790 Hasle


SA Consult & Engineering
Østergade 34
3790 Hasle


OK Entreprise
Bymarken 12
3790 Hasle


Jomfrugård ApS
Bymarken 9
3790 Hasle

Annonse:

Rutevejledning til Hasle

Hasle ligger ca. 11 km nord for Rønne på Bornholms vestkyst. Byen har 1.652 indbyggere og ligger i Hasle Sogn.

Areal:
Befolkning: 1652, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Hasle

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Hasle varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Hasle og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Hasle.

Her finder du mere information om byen Hasle.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Hasle der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.