Byggefirmarer i Farum

Annonse:
I byen Farum, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 18 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Farum, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Farum.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Farum, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Farum.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Farum nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Farum

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Farum, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

As Byggefirma
Vejgårdspark 31
3520 Farum


G V L Entreprise A/S
Oldvej 6
3520 Farum


Adserballe & Knudsen A/S
Ryttermarken 6
3520 Farum


Farum Totalservice
Farum Gydevej 1 B
3520 Farum


Jemi Byg
Elmely 7, 1. tv.
3520 Farum


MB-Byg v/ Michael Andersen
Skovbakken 66
3520 Farum


Twe Byg & Service ApS
Rugmarken 27 A
3520 Farum


ADK-byg
Nordtoftevej 22
3520 Farum


Gb4 Byg ApS
Oldvej 3
3520 Farum


Damberg Byg
Stationsvej 13 B
3520 Farum


Hammer - Totalbyg
Hestetangsvej 206
3520 Farum


Ejendomsservice/Bygningshåndværk
Rytterhaven 13
3520 Farum


Magnus Lund Byg
Vinkelvej 1 A
3520 Farum


Rafal Byggefirma
Vejgårdspark 31
3520 Farum


Byggefirma Rk
Vejgårdspark 31
3520 Farum


Jw Byggefirma
Vejgårdspark 31
3520 Farum


Grundfos Holding A/S
Ryttermarken 15
3520 Farum


Consult
Engtoftevej 31
3520 Farum

Annonse:

Rutevejledning til Farum

Farum er en by i Nordsjælland med 19.664 indbyggere, beliggende i Furesø Kommune under Region Hovedstaden.

Areal: 56,68 km2
Befolkning: 19.664, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Farum

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Farum varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Farum og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Farum.

Her finder du mere information om byen Farum.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Farum der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.