Byggefirmarer i Slagelse

Annonse:
I byen Slagelse, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 17 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Slagelse, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Slagelse.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Slagelse, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Slagelse.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Slagelse nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Slagelse

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Slagelse, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

RHM-BYG
Skælskør Landevej 54
4200 Slagelse


Holberg Byg ApS
Sorøvej 93
4200 Slagelse


TN-Byg Slagelse ApS
Slagelsevej 30
4200 Slagelse


Dl Byg
Nyvej 28, 1. sal, sal.
4200 Slagelse


Ebk Projekt ApS
Skovsøvej 15
4200 Slagelse


ABA BYG
Korsørvej 85
4200 Slagelse


Bygge & Anlægsfirmaet Holm Sørensen as
Hjorthøjvej 20
4200 Slagelse


P O Byggeservice
Rosengade 3, 2. th.
4200 Slagelse


WO Byggeri
Herluf Trollesvej 39
4200 Slagelse


Harry Matsen & Søn ApS
Kisserupvej 5
4200 Slagelse


Slagelse Diamanten ApS
Hyllerupvej 46
4200 Slagelse


Tønner & Guldager Vibrationsteknik ApS
Bogensevej 6
4200 Slagelse


Madsens Multiservice
Støvlebækvej 19
4200 Slagelse


Iso-Dech ApS
Cellovej 3
4200 Slagelse


Conmak Invest ApS
Arizonavej 2
4200 Slagelse


Weisleder Nedrivning A/S
Håndværkervænget 2
4200 Slagelse


Georg Berg A/S
Skovsøvej 23
4200 Slagelse

Annonse:

Rutevejledning til Slagelse

Slagelse er en by på Sydvestsjælland ca. 90 km fra København. Det er en af Danmarks ældste byer. Byen er Sjællands ottendestørste og ligger i Slagelse Kommune, der hører under Region Sjælland. Som handelsby har den et stort opland og er et naturligt centrum med gågader og indkøbscentre.

Areal:
Befolkning: 33000, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Slagelse

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Slagelse varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Slagelse og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Slagelse.

Her finder du mere information om byen Slagelse.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Slagelse der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.