Byggefirmarer i Kalundborg

Annonse:
I byen Kalundborg, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 6 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Kalundborg, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Kalundborg.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Kalundborg, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Kalundborg.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Kalundborg nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Kalundborg

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Kalundborg, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Murermester Jørgen Madsen A/S
Fasanvej 43
4400 Kalundborg


N.S. Byg
Søen 8
4400 Kalundborg


Pihl Coating Entreprise A/S
Rynkevangen 5
4400 Kalundborg


ABC Kloakservice & Entreprenør
Røsnæsvej 188
4400 Kalundborg


Bilstrup Injektion
Nyrupvej 117 B
4400 Kalundborg


Bmn ApS
Nørre Alle 106
4400 Kalundborg

Annonse:

Rutevejledning til Kalundborg

Kalundborg er en gammel købstad på Nordvestsjælland, beliggende inderst i Kalundborg Fjord hvor halvøerne Røsnæs og Asnæs mødes. Byen ligger i Kalundborg Kommune i Region Sjælland. Den vestsjællandske by er på flere måder et trafikknudepunkt i Danmark, idet Kalundborg Station er endestation for Nordvestbanen.

Areal:
Befolkning: 16431, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Kalundborg

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Kalundborg varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Kalundborg og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Kalundborg.

Her finder du mere information om byen Kalundborg.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Kalundborg der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.