Byggefirmarer i Fjenneslev

Annonse:
I byen Fjenneslev, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 21 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Fjenneslev, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Fjenneslev.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Fjenneslev, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Fjenneslev.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Fjenneslev nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Fjenneslev

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Fjenneslev, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

KA Bygningsservice
Ringstedvej 100
4173 Fjenneslev


MIS Recycling A/S
Sasserbrovej 29
4173 Fjenneslev


Kastanien Sevice
Hylstrupvej 18
4173 Fjenneslev


LW Byg
Havrevænget 15
4173 Fjenneslev


Olebyg ApS
Brunemark 3
4173 Fjenneslev


John Petersen Sigersted A/S
Sorøvej 149
4173 Fjenneslev


Epoxy Teknik ApS
Fjenneslevmaglevej 27
4173 Fjenneslev


John Johansen
Ørnekildevej 29
4173 Fjenneslev


En Bedrebolig IVS
Kildeagervej 10
4173 Fjenneslev


Ts Servis
Hjortholmvej 29
4173 Fjenneslev


Sorø Total Entreprise ApS
Alstedvej 69
4173 Fjenneslev


Malik Ejendomsservice ApS
Ringstedvej 134
4173 Fjenneslev


Eltemo
Gartnervænget 4
4173 Fjenneslev


Komdis Entreprise ApS
Sorøvej 188
4173 Fjenneslev


Erik Hansen
Tornmarksvej 1
4173 Fjenneslev


Entreprenør Niels Arne Jensen
Bakkegårdsvej 9
4173 Fjenneslev


D.B.Anlæg
Ringstedvej 72
4173 Fjenneslev


A J Service
Sorøvej 188
4173 Fjenneslev


Mdvh 2011 ApS
Ringstedvej 94
4173 Fjenneslev


Fjenneslev Entreprenørforretning ApS
Tornmarksvej 1
4173 Fjenneslev


Sir Clive I/S
Fuglagervej 7
4173 Fjenneslev

Annonse:

Rutevejledning til Fjenneslev

Fjenneslev er en tidligere stationsby i Sydvestsjælland. Fjenneslev er beliggende ved Vestbanen og Vestmotorvejen syv kilometer øst for Sorø og ni kilometer vest for Ringsted. Byen tilhører Sorø Kommune og er beliggende i Fjenneslev Sogn. Den nu nedlagte Fjenneslev Station ligger i byen og Fjenneslev Kirke ligger et par kilometer sydøst for byen.

Areal:
Befolkning: 821, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Fjenneslev

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Fjenneslev varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Fjenneslev og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Fjenneslev.

Her finder du mere information om byen Fjenneslev.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Fjenneslev der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.