Byggefirmaer ­ Ka Huset ApS i Karise

Annonse:
Ka Huset ApS er en byggevirksomhed i Karise, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Karise, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Sjælland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Ka Huset ApS for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Ka Huset ApS i Karise, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Karise er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Ka Huset ApS. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Karise anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Sjælland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Ka Huset ApS i Karise

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Ka Huset ApS i Karise.

Ka Huset ApS
Alslevvej 16
4653 Karise


Annonse:

Rutevejledning og kort til Ka Huset ApS i Karise

For at finde vejen til Ka Huset ApS i Karise, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Ka Huset ApS i Karise


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.