Byggefirmaer ­ Kim Kirkeby Holton i Harndrup

Annonse:
Kim Kirkeby Holton er en byggevirksomhed i Harndrup, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Harndrup, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Sjælland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Kim Kirkeby Holton for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Kim Kirkeby Holton i Harndrup, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Harndrup er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Kim Kirkeby Holton. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Harndrup anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Sjælland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Kim Kirkeby Holton i Harndrup

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Kim Kirkeby Holton i Harndrup.

Kim Kirkeby Holton
Rugårdsvej 18
5463 Harndrup
20 16 97 59

Annonse:

Rutevejledning og kort til Kim Kirkeby Holton i Harndrup

For at finde vejen til Kim Kirkeby Holton i Harndrup, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Kim Kirkeby Holton i Harndrup


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.