Byggefirmarer i Harndrup

Annonse:
I byen Harndrup, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 8 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Harndrup, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Sjælland, helst i nærheden af Harndrup.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Harndrup, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Harndrup.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Harndrup nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Harndrup

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Harndrup, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Fyhns Freelance
Jægersmindevej 48
5463 Harndrup


WIK
Lundsgårdsvej 31
5463 Harndrup


Lej og Grav
Harndrup Skov 3
5463 Harndrup


Langøe ApS
Skydsbjergvej 16
5463 Harndrup


P Toftdal
Vindebjergvej 36
5463 Harndrup


Andrius Byg
Ridderstien 2
5463 Harndrup


Allan Stillads
Nederballevej 30
5463 Harndrup


Kim Kirkeby Holton
Rugårdsvej 18
5463 Harndrup

Annonse:

Rutevejledning til Harndrup

Harndrup er en by på Vestfyn med 638 indbyggere, beliggende 4 km sydøst for Brenderup, 27 km vest for Odense og 21 km øst for Middelfart. Byen hører til Middelfart Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Areal:
Befolkning: 638, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Harndrup

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Harndrup varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Harndrup og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Harndrup.

Her finder du mere information om byen Harndrup.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Harndrup der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Sjælland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.