Byggefirmarer i Them

Annonse:
I byen Them, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 15 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Them, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Them.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Them, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Them.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Them nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Them

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Them, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Max Byg ApS
Gl. Ryvej 7
8653 Them


P & H Entreprise ApS
Erhvervsvej 2 A
8653 Them


P & H Entreprise ApS
Erhvervsvej 2 A
8653 Them


Byggeselskabet Paulsen
Erhvervsvej 2 A
8653 Them


Kurt Borghus
Kirkemindevej 5
8653 Them


Søren Rabølle
Bakbjergvej 3
8653 Them


Aktiv Byg Og Udlejning ApS
Ansøvej 23
8653 Them


Aktiv byg og udlejning
Ansøvej 23
8653 Them


Klampesommer Træer ApS
Horsensvej 11
8653 Them


Byggeselskabet Paulsen Ejendomme ApS
Erhvervsvej 2 A, 2. sal
8653 Them


Jysk Byg ApS
Horsensvej 11
8653 Them


Smidt & Co
Høgdalvej 3
8653 Them


Sublinox IVS
Knudlundvej 13
8653 Them


Nymand Consult
Industrivej 21
8653 Them


Solparken, Filskov ApS
Erhvervsvej 2 A
8653 Them

Annonse:

Rutevejledning til Them

Them er en by i Midtjylland med 2.211 indbyggere, beliggende i Them Sogn nær primærrute 52 mellem Silkeborg og Horsens. Byen ligger i Region Midtjylland og hører til Silkeborg Kommune.

Areal:
Befolkning: 2211, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Them

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Them varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Them og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Them.

Her finder du mere information om byen Them.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Them der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.