Byggefirmaer ­ ØK Byg i Struer

Annonse:
ØK Byg er en byggevirksomhed i Struer, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Struer, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Midtjylland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom ØK Byg for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med ØK Byg i Struer, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Struer er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end ØK Byg. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Struer anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Midtjylland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet ØK Byg i Struer

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet ØK Byg i Struer.

ØK Byg
Lucernemarken 26
7600 Struer
21 68 61 41

Annonse:

Rutevejledning og kort til ØK Byg i Struer

For at finde vejen til ØK Byg i Struer, kan du følge anvisningerne på kortet nedenfor



Kommenterat om ØK Byg i Struer


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.