Byggefirmaer ­ Ihouse Group A/S i Ikast

Annonse:
Ihouse Group A/S er en byggevirksomhed i Ikast, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Ikast, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Midtjylland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Ihouse Group A/S for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Ihouse Group A/S i Ikast, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Ikast er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Ihouse Group A/S. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Ikast anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Midtjylland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Ihouse Group A/S i Ikast

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Ihouse Group A/S i Ikast.

Ihouse Group A/S
Lene Haus Vej 15
7430 Ikast
42 12 33 00

Annonse:

Rutevejledning og kort til Ihouse Group A/S i Ikast

For at finde vejen til Ihouse Group A/S i Ikast, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Ihouse Group A/S i Ikast


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.