Byggefirmaer ­ Klimahuse A/S i Ikast

Annonse:
Klimahuse A/S er en byggevirksomhed i Ikast, som kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter. Eftersom priserne og tilgængeligheden af byggefirmaer ofte varierer mellem forskellige byggefirmaer i Ikast, anbefaler vi, at du også kontakter andre virksomheder i Midtjylland for at få de bedste tilbud, når du ønsker at leje et byggefirma.
Annonse:

Inden du tager kontakt til et byggefirma, såsom Klimahuse A/S for at tale om det aktuelle byggeprojekt er vigtigt først at overveje, hvilke type eller typer af arbejde, der skal udføres. Beslut dig på forhånd også for et budget, som du kan benytte på omkostningerne. Ved at tage kontakt med Klimahuse A/S i Ikast, kan du få et godt billede af deres udvalg af tjenester for byggeprojekter samt deres prissætning. Da der i Ikast er flere firmaer, der tilbyder byggeservices (f.eks. husbygning, terrassebygning eller garagebygning), anbefaler vi, at du også tager kontakt til andre byggefirmaer end Klimahuse A/S. Hvis du ikke kan findes et erfarne byggefirma i Ikast anbefaler vi, at du leder videre blandt alle de andre byggefirmaer i Midtjylland.

Kontaktoplysninger på byggefirmaet Klimahuse A/S i Ikast

Nedenfor finder du adressen og telefonnummeret på byggefirmaet Klimahuse A/S i Ikast.

Klimahuse A/S
Lene Haus Vej 15
7430 Ikast
42 12 33 22

Annonse:

Rutevejledning og kort til Klimahuse A/S i Ikast

For at finde vejen til Klimahuse A/S i Ikast, kan du følge anvisningerne på kortet nedenforKommenterat om Klimahuse A/S i Ikast


Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.