Byggefirmarer i Galten

Annonse:
I byen Galten, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 22 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Galten, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Midtjylland, helst i nærheden af Galten.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Galten, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Galten.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Galten nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Galten

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Galten, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

SKT-Byg ApS
Dronninghøj 1
8464 Galten


Villy Pedersen
Hørslevvej 49
8464 Galten


Dansk Halbyggeri A/S
Marktoften 9
8464 Galten


Pallesen Byg ApS
Fasanvej 4
8464 Galten


LHS Entreprenørfirma
Wedelslundvej 1
8464 Galten


Skovby Brolægger & Entreprenørforretning
Silkeborgvej 109
8464 Galten


EMJ & SSS A/S
Smedeskovvej 101
8464 Galten


Gundersen & Kjær A/S
Engvangsvej 9
8464 Galten


NB Beton
Hjaltevej 5
8464 Galten


Jytas A/S
Århusvej 211
8464 Galten


Ejendomsbyg & Entreprise ApS
Terpvej 12 M
8464 Galten


Jan Gedsø Tømrer & Snedker A/S
Vestermarken 27
8464 Galten


TBJ-Byg
Langelinie 4
8464 Galten


Breum Byg ApS
Kollens Møllevej 53
8464 Galten


Værum Byg ApS
Rugvej 6
8464 Galten


Palle Kjær Hansen
Østervangen 19
8464 Galten


Krumo byggefirma
Låsbyvej 41
8464 Galten


Flemming Jønsson ApS
Skyttehusvej 6
8464 Galten


Anders Jensen
Røddikvej 69
8464 Galten


Kempel Ejendomsinvest ApS
Egevænget 4
8464 Galten


SH-Ejendomsservice
Smedevænget 37
8464 Galten


Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS
Ladingvej 4
8464 Galten

Annonse:

Rutevejledning til Galten

Galten er en by i Østjylland med 7.999 indbyggere, beliggende 20 km vest for Aarhus, 24 km øst for Silkeborg og 16 km nord for Skanderborg. Byen hører til Skanderborg Kommune og ligger i Region Midtjylland. Byen fungerer især som satellitby til Aarhus.

Areal:
Befolkning: 7999, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Galten

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Galten varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Galten og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Galten.

Her finder du mere information om byen Galten.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Galten der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Midtjylland.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.