Byggefirmarer i Østermarie

Annonse:
I byen Østermarie, er der en masse forskellige byggefirmaer, entreprenørfirmaer og virksomheder der arbejder i byggebranchen at vælge imellem (i alt 3 hver). Skulle det stadig være, at du ikke kan finde et passende byggefirma i Østermarie, der opfylder dine behov med hensyn til renovering, tilbygning, bygning af badeværelser eller f.eks. opbygge garagen, så anbefaler vi, at du kontakter byggefirmaer der holder til i andre byer i Hovedstaden, helst i nærheden af Østermarie.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og links til alle de forskellige byggefirmaer, der er i Østermarie, der kan hjælpe dig med forskellige former for byggeri, renovering og mere, vil du finde nedenfor på siden. Her kan du f.eks. finde erfarne håndværkere i erhverv
  • Snedker
  • Blikkenslagere
  • Malere
  • Elektriker


Mange flere erfarne håndværkere findes i byggefirmaer i Østermarie.

De fleste af de byggefirmaer på vores liste har meget erfaring indenfor forskellige former for håndværk og har arbejdet med flere forskellige typer af byggeprojekter gennem tiden. Før du ringer, eller på anden måde kontaktet et byggefirma i Østermarie nedenfor, bør du tage dig tid til at skrive ned i punktform, hvilket type arbejde, du ønsker at få gjort, og har en idé om hvilket budget du har rådighed over. Såfremt du ønsker et arbejde udført, er det også godt at vide

Byggefirma i Østermarie

Her kan du drage fordel af vores liste over byggefirmaer i Østermarie, der arbejder med malerarbejde, gulve, husbyggeri, tilbygninger og renoveringer.

Quali Byg ApS
Havrehøjvej 10
3751 Østermarie


Fnp Byg ApS
Mejsevangen 2
3751 Østermarie


YB Rep & Byg
Svanekevej 29 A
3751 Østermarie

Annonse:

Rutevejledning til Østermarie

Østermarie er en by på det nordøstlige Bornholm med 485 indbyggere, beliggende 10 km syd for Gudhjem, 8 km vest for Svaneke og 21 km øst for Rønne. Byen ligger i Bornholms Regionskommune, der hører til Region Hovedstaden.

Areal:
Befolkning: 485, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndværkere Østermarie

Da priserne på de forskellige typer af tjenester og håndværkere, der tilbydes af byggefirmaer i Østermarie varierer meget, foreslår vi, at du kontakter flere forskellige byggefirmaer der har fokus på det relevante håndværk såsom snedkerarbejde, malerarbejde og VVS i Østermarie og bede om et tilbud for det arbejde, du ønsker at få gennemført. På den måde kan du sammenligne priserne og tage den bedste beslutning, når du vælger et byggefirma i Østermarie.

Her finder du mere information om byen Østermarie.

Hvis du ikke finder et byggefirma i Østermarie der passer til dig? Kan du kigge videre efter andre byggefirmaer i andre dele af Hovedstaden.

Byer i fokus

Nedenfor finder du udvalgte områder, hvor du kan finde byggefirmaer, der kan hjælpe dig med forskellige typer af byggeprojekter såsom, at bygge huse, bygge garager, dekorere den øverste etage, isolering, maling og lignende projekter.